Search
  • Frank Marella Olsen

Vi lanserer "Bare håndbagasje" !


Som kjent tar de fleste flyselskaper seg nå godt betalt for innsjekket bagasje.

Og hvilket plagg er det som vanligvis tar størst plass i feriekofferten ?

Jo, badehåndkleet ! Og det er ofte det som gjør at det ikke er nok med bare håndbagasje på ferieturen. Men nå kan du komme til Villa Marella med kun håndbagasje !

Legg igjen badehåndkleet og mesteparten av klærne hjemme, du bruker dem sannsynligvis ikke likevel. Hos oss kan du nå leie deg et stort, mykt, badehåndkle til bare 4 Euro for hele ferien din. I tillegg kan vi vaske de få klærne du har med deg i håndbagasjen, når det blir nødvendig, for så lite som 20 Kroner

pr. vask. Vi har laget 3 forskjellige pakker som passer til 5, 10 eller 15 dagers ferie: Liten: Et stort badehåndkle til hver gjest. Pris pr. gjest 20 Kroner. Medium: Et stort badehåndkle til hver gjest som skiftes etter 5 dager og en klesvask for hver leilighet etter 5 dager. Pris pr. gjest 60 Kroner. Stor: Et stort badehåndkle til hver gjest som skiftes etter 5 og 10 dager, og to klesvasker for hver leilighet etter 5 og 10 dager. Pris pr. gjest 80 Kroner.

Så legg igjen badehåndkleet hjemme, pakk håndbagasjen, og kom på ferie til oss på Villa Marella du også ! "Bare håndbagasje" kan bestilles ved henvendelse til oss, eller som ekstra tillegg i bestillingsformularet på vår hjemmeside.


11 views

Spørsmål ? Ring meg i dag på:

94484075

Questions ? Call me today:

+47-94484075

Følg meg på Instagram !

Follow me on Instagram !

These are all the countries

we have had guests from:

1/27

© 2016-2020 Frank Marella Olsen for Villamarella.no / Villamarella.com / Tavronitispanorama.com

  • Instagram
  • Twitter Basic Black