top of page
Personvernopplysninger
Om lagring av personopplysninger

Vi må innhente personopplysninger som personnavn på kontaktpersoner og annen relevant informasjon. Dette er nødvendig for å håndtere ditt kundeforhold. Vi lagrer opplysningene så lenge vi har et kundeforhold og så lenge det er hensiktsmessig for eventuell ordrehistorikk.

Vi utleverer IKKE personopplysninger til tredjepart så lenge det ikke er lovbestemt opplysningsplikt ovenfor offentlige myndigheter.

Innsyn, retting og sletting

I følge personopplysningsloven § 18 har alle krav på innsyn i registrerte opplysninger som gjelder din person. Denne informasjonen kan du få ved å henvende deg til info@villamarella.no. Du kan kreve å få gjort endringer eller bli slettet fra våre registre.

Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler for å samle informasjon om trafikken på denne hjemmesiden. Vi benytter informasjonen for å se på bruken av nettsiden. Informasjonen gir oss mulighet for å se på eventuelle forbedringer av nettsiden, vi ønsker selvsagt mest mulig besøk.

Informasjonen som samles inn benyttes kun internt og vil ikke videreføres til noen 3. part og/eller andre personer utenfor Villa Marella. Informasjonskapslene lagrer aldri informasjon som kan identifisere deg personlig. Det er mulig å slå av vår mulighet for å bruke «Cookies» ved å gå inn i innstillingene i din nettleser.

Nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer ditt navn og din e-postadresse. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet ved å sende oss en epost på info@villamarella.no.

E-post-kommunikasjon

All e-post som blir sendt til Villa Marella kan bli lagret over tid slik at vi kan finne relevant informasjon om bookinger som er gjort tidligere. 

bottom of page